Decoratiuni nunta, decor nunta, amenajari, nunti, agentie nunta, Decorativ Bacau

0741.068.574

0722.510.121

Bine ati venit la Decorativ Bacau!

Ziua nuntii e cel mai frumos eveniment din viata unui om! Agentia noastra va ofera, cu generozitate, intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a trai o nunta de vis. O echipa de profesionisti va sta alaturi si va recomanda ultimele tendinte in materie de: organizare nunti, decoratiuni nunti si restaurante, targuri de nunti, invitatii de nunta, aranjamente florale si tot ceea ce e necesar pentru a simti feeria unei nopti de basm. Rafinamentul pachetului de servicii oferit de agentia de nunti Decorativ este intregit de elegantele limuzine de inchiriat.

Servicii complete nunti

Servicii complete nunti

Va stam la dispozitie cu un pachet standard in gama serviciilor complete pentru cele mai diverse nunti. Putem alcatui impreuna pachetul de servicii care se potriveste cel mai bine nevoilor si gusturilor dumneavoastra.

Servicii corporate

Servicii corporate

Decorativ incearca in permanenta sa fie cat mai aproape de clientii nostri, oferindu-le produse si servicii de calitate, adaptate mediului actual, asigurand avantaje reale, prin economisirea de bani, timp si efort.

Targuri de nunti

Targuri de nunti

Agentia de nunti Decorativ crede cu tarie ca in ciuda vremurilor mai grele, vremea iubirii nu va fi niciodata lovita de criza. De aceea vom participa la toate targurile de nunti interesante.