Opiniile clientilor despre serviciile oferite de agentia de nunti Decorativ

0741.068.574

0722.510.121

Despre Decorativ

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Opiniile clientilor

Clientii nostri sunt cei mai importanti pentru noi si sunt cei care ne ajuta sa tindem catre perfectiune. Opiniile lor ne vor ajuta sa imbunatatim serviciile noastre. Multumim pe aceasta cale clientilor care doresc sa ne descrie experienta lor cu privire la serviciile oferite de noi.

Trimite-ne opinia ta despre serviciile oferite de agentia Decorativ

Nume Prenume:

 

Data eveniment:

 

Opinia ta:

 

Opinii trimise de clientii nostri

Diana & Catalin 09/07/2011

Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati!

Munteanu Florentina 18/09/2010

Multumim pentru tot sprijinul acordat in organizarea nuntii, au transformat sala intr-un loc de vis, si nu am cuvinte sa va descriu multumirea noastra. Tot respectul pentru profesionistii modesti care isi folosesc si ultimele resurse in realizarea unui decor superb, de neuitat....

Luca Emilia 15/08/2010

Multumim pt.colaborare si pt. tot sprijinul acordat! O echipa condusa de un adevarat profesionist...jos palaria in fata voastra!

Grosu Alexandru 21/08/2010

Ii recomand cu cea mai mare caldura, nota 10.

Achitei Ramona 07/03/2010

Am colabrat cu o echipa superba! Am reusit sa implemenam cele mai mici amanunte si in latura lor practica! Am avut o nunta superba si un decor de poveste!!! Va multumim pentru tot sprijinul acordat!

Rosca Marian 10/06/2010

Am colaborat cu Decorativ si sunt deosebiti, au realizat un d├ęcor portrivit pentru sala in care a avut loc nunta.