Decoratiuni pentru alte evenimente corporate

0741.068.574

0722.510.121

Servicii corporate

Targuri de nunti

Vezi toate targurile de nunti

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Decoratiuni alte evenimente corporate

Iti doresti un decor special la o marea sarbatoare a Pastelui, un decor personalizat pentru Craciun, o ambianta deosebita la o conferinta importanta sau un eleganta si rafinata petrecere privata?

Atunci solutia fireasca este contactarea urgenta a agentiei Decorativ. Societatea noastra ofera un pachet mult mai larg de servicii ce se adreseaza atat mediului de afaceri, cat si clientilor individuali, pentru a veni cu profesionalism si promptitudine in intampinarea celor mai exigente cerinte. De asemenea, suntem foarte flexibili la cerintele si nevoile clientilor, pachetele noastre fiind special concepute pentru a fi adaptate fiecarui client.

Decorarea evenimentelor dumneavoastra va fi un spectacol de tinuta in care bunul gust si originalitatea dovedita de Decorativ va crea invitatilor un sentiment reconfortant de placere!

Va rugam sa vizualizati galeria de imagini de mai jos