Servicii corporate, lansari auto, showroom prezentare, decoratiuni diverse

0741.068.574

0722.510.121

Servicii corporate

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Servicii corporate

Agentia Decorativ incearca in permanenta sa fie cat mai aproape de clientii nostri, oferindu-le produse si servicii de calitate, adaptate mediului actual, asigurand avantaje reale, prin economisirea de bani, timp si efort. Oferim o serie de servicii personalizate: la conferinte, la intalniri speciale de afaceri, la petrecerile oficiale si private, in actiuni de caritate.

Pe aceeasi linie de traditional si modern, Decorativ concepe, organizeaza şi coordoneaza lansari auto, showroom prezentare sau alte evenimente diverse.

Prin profesionalismul de care dam dovada si prin experienta acumulata in timp, noi putem gasi solutia ideala pentru festivitatile unor companii si firme dar si pentru gusturile clientilor particulari.

Lansari auto

Decorativ este printre putinele agentii care promoveaza o gama completa de servicii astfel incat sa fie acoperite toate gusturile. Flexibilitatea echipei, dorinta ei de a va aduce frumosul in preajma va fi pus in practica si la organizarea de lansari auto.

Lansari auto
Showroom prezentare

Fidel devizei sale „impreuna va fi mai bine”, agentia Decorativ face dovada implicarii sale cu inventivitate in decorarea standurilor diferitelor firme.

Showroom prezentare
Alte evenimente

Iti doresti un decor special la o marea sarbatoare a Pastelui, un decor personalizat pentru Craciun, o ambianta deosebita la o conferinta importanta sau un eleganta si rafinata petrecere privata? Atunci solutia fireasca este contactarea agetiei Decorativ.

Alte evenimente