Accesorii decoratiuni, agentie nunta Bacau

0741.068.574

0722.510.121

Servicii complete nunti

Targuri de nunti

Vezi toate targurile de nunti

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Accesorii decoratiuni

Accesoriile sunt farmecul discret al unei nunti sau botez. Pentru a implini o nunta magica, agentia de nunti Decorativ va pune la dispozitie un evantai intreg de marturii ce dau o atmosfera deosebita: cosulete pentru cocarde purtate de domnisoarele de onoare cu multiplu rol de functionare – echipa noastra poata sa creeze pentru dumneavoastra cosulete de poveste. Un alt accesoriu obligatoriu sunt flori de piept naturale sau artificiale, ce dau invitatilor sentimentul participarii la o mare familie.

Pernutele pentru verighete reprezinta, pentru miri, punctul magic al simbolisticii iubirii. Mireasa poate alege impreuna cu noi, forma si culoarea pernutelor. Buchetul miresei este un alt accesoriu care atrage privirile sexului frumos prezent la eveniment. Agentia de nunta Decorativ stie sa decoreze splendide buchete ce vor fi prinse de viitoarele mirese.

Lumanarile sunt magice la nunta ori la botez. Ele sfintesc cumva in cadrul ceremoniei religioase comuniunea cu Dumnezeu. Acestea ii reprezinta pe miri si sunt purtate de catre nasi in Biserica. La randul lor lumanarile trebuie sa fie asortate cu marele eveniment al mirilor.

Nu in ultimul rand cutia pentru dar, departe de a fi o simpla utilitate materiala, trebuie sa aiba o cromatica deosebita in ton cu si forma cu celelalte accesorii.

Agentia de nunti Decorativ va ajuta cu alte multe fermecatoare accesorii – bomboniere, porumbrei, pahare personalizate. Si multe alte suprize oferite cu multa bucurie de echipa noastra.

Va rugam sa vizualizati accesoriile pentru nunta de mai jos