Amenajari corturi pentru nunti Bacau, agentie nunta Bacau

0741.068.574

0722.510.121

Servicii complete nunti

Targuri de nunti

Vezi toate targurile de nunti

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Amenajari corturi pentru nunti Bacau

Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila. Primul pas in realizarea unui eveniment de succes il constituie alegerea si decorarea salii unde va avea loc receptia.

Corturile au o flexibilitate enorma, si posibilitatea de amenajare mult mai variata in comparatie cu un local unde sunteti limitat in ceea ce priveste estetica si arhitectura. Agentia de nunti Decorativ va pune la dispozitie corturi pentru nunti si alte evenimente, cu posibilitatea de iluminare, decor, aranjament floral si catering oferindu-va cât mai putina bataie de cap.

Va rugam sa alegeti un decor de mai jos

Amenajari corturi pentru nunti decor Brocardalb - gri

Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri Amenajari corturi pentru nunti Brocardalb - gri