Decoratiuni nunti, servicii complete, decoratiuni restaurante Bacau, decor ceremonie religioasa in aer liber, aranjamente mese invitati, invitatii nunta, agentie nunta Bacau

0741.068.574

0722.510.121

Servicii complete nunti

Targuri de nunti

Vezi toate targurile de nunti

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Servicii complete nunti

Pentru a avea o revarsare de flori si clopote, de verighete si panglici, pentru a avea o nunta unica, agentia de nunti Decorativ vine in intampinarea tuturor gusturilor dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu un pachet standard in gama serviciilor complete pentru cele mai diverse nunti.

Putem alcatui impreuna pachetul de servicii care se potriveste cel mai bine nevoilor si gusturilor dumneavoastra. Echipa noastra va oferă, oricand, servicii complete de design, planificare şi management al evenimentului, oferindu-va posibilitatea de a alege nivelul de implicare care vi se potriveşte cel mai bine.

Decorativ va ajuta sa teseti primele fire de fericire si va ajuta sa va construiti, fara eforturi, o frumusete speciala!

Decoratiuni restaurante Bacau

Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila. Primul pas in realizarea unui eveniment de succes il constituie alegerea si decorarea salii unde va avea loc receptia.

Decoratiuni restaurante Bacau
Amenajari corturi pentru nunti

Corturile au o flexibilitate enorma, si posibilitatea de amenajare mult mai variata in comparatie cu un local unde sunteti limitat in ceea ce priveste estetica si arhitectura.

Amenajari corturi pentru nunti
Decoratiuni ceremonie religioasa

Cununia religioasa este misterul prin care Dumnezeu acorda bunavointa Sa mirilor. Agentia noastra stie sa intretina puritatea unei cununi fara ca decoratiunile si ornamentele sa spulbere atmosfera sfanta si pura a unei biserici.

Decoratiuni ceremonie religioasa
Invitatii nunta

Invitatiile de nunta ofera o imagine asupra evenimentului in sine si vesteste bucuria tanarului cuplu. Agentia de nunti Decorativ pune un accent foarte important pe creativitate in cazul invitatiilor de nunta – de la cele mai clasice, sobre cu un parfum de distinctie la cele mai moderene si avangardiste care sfideaza cenusiul existentei. Toate invitatiile firmei noastre sunt in functie de personalitatea mirilor.

Invitatii nunta
Torturi speciale

Agentia de nunti Decorativ va ajuta sa gasiti tortul care trebuie asortat stilului nuntii, rochiei de mireasa, buchetului acesteia. Specialistii nostri va ajuta sa ganditi un tort cu un un design creativ si original care sa rasfete nu numai toate gusturile, ci si sa atraga privirile tuturor invitatilor la nunta.

Torturi speciale
Accesorii decoratiuni, marturii, etc.

Accesoriile sunt farmecul discret al unei nunti sau botez. Pentru a implini o nunta magica, agentia de nunti Decorativ va pune la dispozitie un evantai intreg de accesorii.

Accesorii
Inchirieri limuzine Bacau

Decorativ va ajuta sa va rasfatati in cea mai frumoasa zi a voastra. Merita sa-ti traiesti intens sentimentul de unicitate intr-o masina unica. Agentia de nunti Decorativ va consiliaza sa alegeti o superba limuzina prin care sa evadati ca intr un vis. O limuzina face parte obligatorie din recuzita unui spectacol al iubirii.

Inchirieri limuzine Bacau
Altele (hostess, dansatori)

Un serviciu modern pentru o nunta – dar nu numai – sunt serviciile de hostess. Agentia Decorativ av ajuta cu o echipa de tineri cu aspect deosebit care au stiinta exersata de a va ajuta, cu eleganta, in inerentele momente momente mai prozaice ale unei petreceri. Distinse tinere si eleganti tineri va pot fi de folos in toate momentele - de la primirea cu multa curtoazie a invitatilor si conducerea lor la locurile stabilite la intretinerea unei atmosfere deosebite si la atentiile curente din timpul petrecerii.

Altele (hostess, dansatori)