Invitatii nunta, invitatie nunta, agentie nunta Bacau

0741.068.574

0722.510.121

Servicii complete nunti

Targuri de nunti

Vezi toate targurile de nunti

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Invitatii nunta

Invitatiile de nunta ofera o imagine asupra evenimentului in sine si vesteste bucuria tanarului cuplu. Agentia de nunta Decorativ pune un accent foarte important pe creativitate in cazul invitatiilor de nunta – de la cele mai clasice, sobre cu un parfum de distinctie la cele mai moderene si avangardiste care sfideaza cenusiul existentei. Toate invitatiile firmei noastre sunt in functie de personalitatea mirilor.

In acest sens, agentia de nunti Decorativ poate pune la dispozitia tuturor clientilor o gama foarte variata de invitatii pe modele, teme si culori. Agentia de nunta Decorativ va pune la dispozitie o varietate mare de invitatii pentru nunti, la preturi fara concurenta, in cel mai scurt timp, satisfacandu-va dorintele pentru a va putea bucura de eveniment.

Pentru mai multe tipuri de invitatii, va asteptam la sediul nostru sau puteti vizualiza o parte din colectie accesand pagina noastra de Facebook