Torturi speciale, agentie nunta Bacau

0741.068.574

0722.510.121

Servicii complete nunti

Targuri de nunti

Vezi toate targurile de nunti

Inchirieri limuzine

Inchirieri limuzine Mai multe detalii

Opiniile clientilor

"Multumim pentru ca alaturi de voi am avut o nunta de vis! Prin pasiunea si creativitatea ce va defineste ati dat viata dorintelor noastre, a nuntii mult visate! Pentru toate astea, jos 'jobenul' , si va multumim din suflet pentru ceea ce realizati! "

Diana & Catalin 09/07/2011

Mai multe opinii Timite-ne parerea ta!

Torturi speciale

Agentia de nunti Decorativ va ajuta sa gasiti tortul care trebuie asortat stilului nuntii, rochiei de mireasa, buchetului acesteia. Specialistii nostri va ajuta sa ganditi un tort cu un un design creativ si original care sa rasfete nu numai toate gusturile, ci si sa atraga privirile tuturor invitatilor la nunta.

Un tort poate lasa o impresie pentru o viata – poate fi in mii de forme si de culori, poate fi urias ca o catedrala sau de o simplitate nebanuita. O nunta fara tort, e ca o nunta fara mireasa. De aceea delicatesa trebuie aleasa cu grija atat din punct de vedere estetic cat si gustativ.

Comandarea tortului se face cu cateva luni inainte, dupa intense documentari si orientandu-va dupa tendintele actuale in materie de torturi de nunta. Agentia de nunta Decorativ va asteapta sa va indrume cu multa competenta in gasirea celui mai frumos si gustos tort.